Hoe werkt het

Twee fotografen met eigen specialiteiten, die vanuit verschillende invalshoeken en met verschillende lenzen fotograferen. Themafotografie zal geen enkel bijzonder moment van jullie bruiloft missen! Wij fotograferen het liefst de hele dag, zodat jullie straks elk moment van jullie bruiloft opnieuw kunnen beleven. Zo gaan we dan te werk:

VOORBEREIDINGEN
Jullie mooie dag begint met het aankleden, en bij de bruid met haar en make-up. Het is ontzettend leuk om de metamorfose naar bruid en bruidegom vast te leggen, zodat jullie later naar elkaars ‘making-of’ kunnen kijken. Het is handig dat we met z’n tweeën zijn, want Anouk kan dan bij de bruid zijn en Marcel bij de bruidegom. En mocht het nodig zijn dan helpen we ook graag een handje mee bij verschillende praktische dingen, zoals het sluiten van de jurk en het strikken van de stropdas. We zijn inmiddels ervaren ;-)

ONTMOETING
En dan is daar het moment dat jullie elkaar voor het eerst als bruid en bruidegom zien. Een bijzonder moment! Marcel volgt de bruidegom en fotografeert de reactie van de bruid, terwijl Anouk de ontmoeting vastlegt vanuit het oogpunt van de bruid.

FOTOSHOOT/BRUIDSREPORTAGE
Graag maken we mooie foto’s van jullie tijdens een fotoshoot op locatie. Deze vindt plaats op een door jullie uitgekozen plek (de trouwlocatie, strand, bos, park etc). Tijdens de fotoshoot zal Marcel fotograferen en Anouk zal assisteren. Zij zorgt er voor dat jullie er op jullie mooist op staan en let daarbij goed op de details: ligt de jurk helemaal goed, zit het pak perfect, zit het haar nog goed etc..

CEREMONIE
Tijdens de ceremonie zullen we beiden fotograferen. Anouk fotografeert het liefst de emoties en zal met haar zoomlens (van een afstand) close-ups maken van alles wat er gebeurt. Marcel fotografeert graag de locatie en alles wat er in de omgeving gebeurt. Op die manier ontstaat er een reportage, die de sfeer en emotie van jullie dag zal weergeven. We proberen voor aanvang van de ceremonie allebei een goed standpunt te kiezen, zodat we zo min mogelijk hoeven te verplaatsen. Dat is nóg een voordeel van twee fotografen! We horen achteraf dan ook vaak van bruidsparen dat ze ons bijna niet gezien hebben.

RECEPTIE/BORREL/TAART/DINER
Het aansnijden van de taart, de felicitaties van jullie gasten, het proosten, de speeches, het bruidsdiner… Ook bij al die speciale momenten zullen we samen fotograferen, op de manier zoals we dat doen bij de ceremonie. En omdat we samen zijn kunnen we allebei op een andere plek de gebeurtenissen van het moment vastleggen.

FEEST
Jullie feest hoort natuurlijk ook in de trouwreportage. En daarom fotograferen we dit graag. Zo staan de avondgasten ook op de foto én kunnen jullie de sfeer van het feest altijd nog even terug zien. En misschien hebben jullie wel erg je best gedaan op een mooie openingsdans, of zijn er gasten die een stukje of een speech voor jullie doen, dan is het toch erg leuk om daar foto’s van te hebben. Wij blijven net zolang tot alles is vastgelegd.

GROEPSFOTO’S
Willen jullie ook op de foto met al jullie gasten? Geen probleem. Marcel fotografeert, terwijl Anouk zo goed mogelijk let op de details (zit de kleding goed, heeft iedereen zijn/haar ogen open etc.). Het is handig als jullie van te voren een lijstje maken met de mensen die jullie graag samen op de foto’s willen, zodat niemand wordt vergeten.