Marcel en Anouk hebben onze trouwdag op een geweldige manier vastgelegd. Na een prettig gesprek voelden we ons al zeer op ons gemak bij dit enthousiaste koppel! Anouk heeft mijn vrouw gevolgd tijdens het klaarmaken, terwijl Marcel bij mij was. Dit leverde een mooie tijdlijn op in de reportage tot het moment dat we elkaar voor het eerst zagen! Tijdens de ceremonie, het eten en het feest hebben ze echt elk moment op een fantastische manier weten vast te leggen waarbij de sfeer, het gevoel en de emotie van de dag van de foto’s af spat! 

 

Rob en Mandy - Testimonial
Rob & Mandy

Alle foto’s zijn even mooi. Zelfs als je niet bij de dag bent geweest word je nog door de foto’s meegesleurd naar het fijne gevoel wat wij hadden op onze dag! De fotografen waren echt ‘onzichtbaar’ waardoor ik volop kon genieten terwijl alles zo prachtig in beeld werd gezet!

ronald sandra testimonial
Ronald & Sandra

Wat een geweldig stel en wat hebben zij onze grote dag prachtig vastgelegd! Een heerlijke ontspannen sfeer, oog voor detail en ook veel gelachen! En onverwachts toch even opwarmen met een kop thee bij dat ene strandtentje! Marcel & Anouk, dank jullie wel voor jullie bijdrage aan deze prachtige dag! Fantastisch hoe jullie de dag hebben vastgelegd voor ons!

vincent tamara testimonial
Vincent & Tamara