Over ons

Fotograferen van mensen en het vastleggen van hun emoties is onze favoriete bezigheid. Doordat we allebei verschillende specialiteiten hebben, missen we als fotografenduo dan ook geen enkel bijzonder moment. Omdat het nooit zo makkelijk is om iets over jezelf te vertellen, laten we het verder graag aan onze vrienden en familie over. Dit vinden ze leuk aan ons (quotes uit het gastenboek van ons huwelijk):

"Dat ze samen altijd zo veel plezier hebben en voor iedereen klaar staan. Ze zijn altijd oprecht enthousiast over wat je te vertellen hebt." - Maurice

"Ik vind het leuk dat je altijd met ze kan lachen." - Yvonne

"Gekke mensen, altijd in voor een gebbetje, en ze hebben meestal wel M&M's in huis." - Walter

"De nuchtere analyses van Marcel de verhalen van Anouk. Leuk stel en een van de meest gastvrije mensen die ik ken." - Joep

"Het is een heerlijk stel samen, ze genieten volop van elkaar en van alles om hun heen. Ik zeg samen, maar bedenk dat ik eigenlijk niet kan oordelen over niet samen, want ze zijn nooit niet samen, wil je de één, dan krijg je de ander er gratis bij :-)" - Martijn

Anouk
 • Anouk

 • 100% dutch | married | mother | keeps on smiling

  Met een feilloos oog voor detail en styling zorgt Anouk ervoor dat er geen haartje verkeerd op de foto staat. Gespecialiseerd in close-ups en compositie regisseert ze elke fotoshoot tot in de perfectie. Haar passie is het vastleggen van pure emotie. Met haar spontaniteit laat ze iedereen stralen.

  Loves: Marcel en zoontjes Moos & Noah, to make everyone happy, fotograferen, cappuccino, films en series, lekker eten, dansen en zingen.

  Is: Fotograaf, Ondernemer, Grafisch Vormgever

Marcel
 • Marcel

 • 100% dutch | married | father | always curious

  Gespecialiseerd in reportagefotografie is Marcel de perfecte andere helft van het fotografenduo. Met zijn eindeloze nieuwsgierigheid naar nieuwe media zijn hij en de techniek altijd up-to-date. Met zijn relaxte instelling zorgt hij ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera.

  Likes: Anouk en de boys, films, superheroes, huiskatten Fred & Lilo, candy en technische snufjes

  Is: Fotograaf, Bachelor Digital Communication, Webdesigner

Wat anderen zeggen

Ronald & Sandra

Alle foto’s zijn even mooi. Zelfs als je niet bij de dag bent geweest word je nog door de foto’s meegesleurd naar het fijne gevoel wat wij hadden op onze dag! De fotografen waren echt “onzichtbaar” waardoor ik volop kon genieten terwijl alles zo prachtig in beeld werd gezet!

Rob & Mandy
 • Rob & Mandy

Marcel en Anouk van Themafotogafie hebben onze trouwdag op een geweldige manier vastgelegd. Na een prettig persoonlijk gesprek waarin wij onze wensen hebben aangegeven, voelden we ons al zeer op ons gemak bij dit enthousiaste koppel! Anouk heeft mijn vrouw gevolgd tijdens het klaarmaken bij haar ouders terwijl Marcel bij mij was. Dit leverde een hele mooie tijdlijn op in de reportage tot en met het moment dat we elkaar voor het eerst zagen toen ik haar ophaalde! Tijdens de ceremonie, het eten en het feest hebben ze echt elk moment op een fantastische manier weten vast te leggen waarbij de sfeer, het gevoel en de emotie van de dag van de foto’s af spat! Na een paar dagen kregen we al een paar foto’s als sneak preview die ze al klaar hadden en na twee weken de gehele reportage! Al met al kan ik niet anders zeggen dat wij (en onze gasten) ons bij Themafotografie van begin tot eind volledig op ons gemak hebben gevoeld en het eindresultaat fantastisch is geworden!

Daan & Linsey
 • Daan & Linsey

Een super prijs/kwaliteit verhouding. Zeker met twee fotografen die er de hele dag bij zijn. Leuk dat ze aan het begin van de bruiloft, bij het klaarmaken, op kunnen splitsen. Het voordeel van twee fotografen is dat vrijwel alle momenten vastgelegd kunnen worden. Niet alleen de emoties, maar ook het plaatje van het geheel.
Daarnaast was het een erg prettige communicatie. Alle wensen zijn bespreekbaar en worden, waar mogelijk, ingewilligd.
Ook de service was top, met een kennismakingsgesprek bij ons thuis.

Jasper & Astrid
 • Jasper & Astrid

 • Een top duo die met je meedenkt en je helpt waar nodig

Als ik ooit iemand hoor over een fotograaf zal ik Marcel en Anouk direct aanraden! Zoals zij te werk zijn gegaan is heel bijzonder. De gasten hebben geen ogenblik hinder ervaren van Marcel en Anouk. Ze waren heel liefdevol naar ons en de gasten. Iets wat je bijna niet meer mee maakt! Een top duo die met je meedenkt en je helpt waar nodig. Een goede blik voor fotomomenten. En nee, ze hebben geen moment gemist! Top duo met super foto’s. Laat een fotoboek maken door hun en je bent helemaal klaar! Bedankt Marcel en Anouk!

Marcel & Yvonne
 • Marcel & Yvonne

 • Voor altijd nagenieten

WAUW! Marcel en Anouk hebben onze trouwdag doen herbeleven met de foto’s!
Voor altijd kunnen nagenieten van de mooiste dag van je leven, dat is wat je wilt en dat is ze zeker gelukt! Bedankt!

Susan & Quintijn
 • Quintijn & Susan

 • Prachtige bruidsfoto's

Marcel en Anouk hebben voor ons prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft. Hoge resoluties en een mooie slideshow van alle hoogtepunten. De sfeer en hoe wij de dag beleefd hebben, hebben ze heel goed vast kunnen leggen. Met andere woorden, wij waren heel erg tevreden.

Jeroen & Martine
 • Jeroen & Martine

 • Trouwdag mooi in beeld gebracht

Anouk en Marcel hebben onze trouwdag heel mooi in beeld neergezet, in boekvorm en reportage. Geweldig hoe ze twee verschillende stijlen weten te combineren, van focus op gezichtsuitdrukkingen tot een weergave van de sfeer van een hele ruimte. Het was leuk dat Marcel de bruidegom volgde en Anouk de bruid, waardoor we later van elkaar konden zien hoe de ochtend verlopen was. Marcel en Anouk nemen tijd om kennis te maken, zijn op de juiste momenten op de achtergrond en denken goed mee. Het zijn twee leuke mensen die er alles aan hebben gedaan om al die momenten vast te leggen die voor ons zo bijzonder zijn.

Hier vind je ons ook

MyWed_logo ThePerfectWedding_logo